Rob Kuijpers Motoren Veghel

Verkoop en reparatie van scooters & quads

Taxatie en schadeherstel

Schade aan uw scooter, quad of buggy is erg vervelend en het gebeurd altijd wanneer u het niet verwacht. Bij Rob Kuijpers  Motoren bent u op de juiste plek wij helpen u graag bij schade reparatie maar ook het taxeren voor uw verzekering.

Hieronder vind u een stappenplan zodat u precies kunt zien wat er gedaan moet worden na een schadegeval.

1. Schade melden
Meld schade telefonisch bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij en geef aan dat u de schade laat herstellen door Rob Kuijpers Motoren. Vul het Europees schadeformulier  in (wij helpen u hier graag bij) en stuur dit aan uw lease- of verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon.

2. Maak een afspraak
Maak een afspraak bij Rob Kuijpers Motoren om uw schade te laten taxeren en een schade-expert van de verzekeringsmaatschappij komt dan uw voertuig bekijken en beoordelen.

3. Bewijs voor uw verzekering
Wanneer u de schade door Rob Kuijpers Motoren laat beoordelen, dan wordt de schade met  een digitale fotocamera vastgelegd en opgeslagen met uw gegevens. Zo hebt u altijd bewijsmateriaal voor uw verzekering of leasemaatschappij.

4. Herstel afspraak
Nadat de schade procedure verwerkt is bij uw verzekeringsmaatschappij kunt bij ons een afspraak maken om uw scooter, quad of buggy te gaan herstellen.
Is uw voertuig niet rijbaar of veilig dan halen wij uw voertuig op voor herstel.

6. Onderdelen en planning
Tussen de beoordeling en het herstel worden de benodigde onderdelen besteld. Ook wordt er een  planning gemaakt, zodat u snel en veilig weer de weg op kan.

7. Op de hoogte
Tussentijds wordt u altijd via e-mail of per telefoon over het herstel van de schade aan uw voertuig op de hoogte gehouden. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

8. Schadeherstel gereed
Wanneer uw voertuig gereed is, dan brengen wij  u hiervan op de hoogte. Er wordt een afspraak gemaakt wanneer u uw voertuig op kunt halen.
Nu uw voertuig klaar is kunt u weer veilig op weg!